Colegiul Tehnic "Simion Mehedinți"

"Nu putem deveni ceea ce ne dorim rămânând ceea ce suntem."(Max DePree)

Proiecte


100 ani România

1 Decembrie 1918

Un proiect derulat în parteneriat, al cărui scop principal a fost cultivarea sentimentului de dragoste față de țară, față de istorie și față de neamul românesc.

Proiectul ROSE

R.O.S.E.

În cadrul școlii noastre se va derula pe o perioadă de 4 ani (2017-2021) subproiectul: BAC - Bacalaureatul Acces spre Carieră. Grupul țintă: elevii de liceu.

Săptămâna fructelor și a legumelor donate

Săptămâna fructelor și a legumelor donate

Săptămâna fructelor și a legumelor donate este un proiect educațional, care se încadrează în tipul de educație pentru dezvoltare comunitară.

I.M.P.A.C.T.

I.M.P.A.C.T.

Clubul Tinerilor Serioşi şi Motivaţi - este un club de voluntari care funcţionează în şcoala noastră din aprilie 2010. Până în prezent au fost implemenatate 14 proiecte în folosul comunității.

J.O.B.S.

J.O.B.S.

Proiectul JOBS (Orientare profesională – training în întreprinderi și școli) combină două aspecte: piața muncii și educația din ultimii ani de gimnaziu și primii ani de învățământ tehnic.

R.O.R.E.C.

R.O.R.E.C.

Din 2012, Colegiul Tehnic “Simion Mehedinți” este implicat în proiectul național de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE), patronat de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Rafael

Rafael

În timp ce în țara noastră suprafețele destinate recreerii persoanelor adulte și copiilor sunt mici, iar scandalurile defrişărilor sunt la ordinea zilei, la Codlea, Fundaţia Rafael a anunţat în mai 2015 lansarea proiectului „Rafael, grădina copiilor speciali”.

Nu-ți cumpăra visele!

"Nu-ți cumpăra visele!"

În cadrul proiectului "Nu-ți cumpăra visele!", care are ca scop conștientizarea efectelor negative ale consumului de droguri, s-au derulat mai multe activități specifice.