Cazare Codlea - CTSM

Ofertă de cazare


cazare-Codlea

Ești elev, student, profesor sau un simplu turist și dorești să petreci câteva zile în orașul Codlea? Oferta de cazare in camin, în timpul vacanțelor, propusă de Colegiul Tehnic “Simion Mehedinți” Codlea este o soluție cât se poate de convenabilă din mai multe puncte de vedere. Căminul școlii dispune de 45 de locuri de cazare, care pot fi organizate la cerere în camere cu 1, 2 sau mai multe paturi. Tarifele de cazare sunt următoarele:


dotare-camin-Codlea
  • 12 RON/ persoană (elevi și studenți)/ noapte,
  • 15 RON/ persoană (alte categorii)/ noapte.

Este de precizat faptul că toate camerele sunt curate și dispun de dotări noi, precum dulap de haine, noptiere, masă, scaun și cuier. Fiecare cameră are propria baie cu mobilier specific și acces la apă caldă non-stop.

Iată deci suficiente motive pentru a lua în calcul oferta de cazare a colegiului nostru! Ne puteți contacta la numărul de telefon 0751057525 și, pentru mai multe detalii, vă stă la dispoziție pagina de Contact a website-ului școlii: ctsm.ro.

Vă așteptăm cu drag!Colegiul Tehnic “Simion Mehedinți”
Codlea, str. Chimiștilor nr. 3
Telefon: 0751057525

Punct de reper: intrarea în Codlea, pe partea stângă, dinspre Brașov, după fostele sere Codlea; aproximativ 12 minute de mers cu microbuzul din autogara Bartolomeu din Brașov.
x
Acest site foloseste cookie-uri pentru determinarea numărului de utilizatori. Detalii. Este în regulă!