Articole 2018 - 2019


Let's do it!16 septembrie 2018

Let's Do It! este, pe scurt, ziua internațională a curățeniei. Este, de fapt, o mișcare civică care și-a propus din 2008 încoace să curețe la propriu lumea de deșeurile sufocante și, mai mult de-atât, să schimbe atitudinea oamenilor cu privire la mediul în care trăim.

Astfel, la fiecare 15 septembrie, organizatorii și-au propus să mobilizeze mai multă lume decât în anii precedenți, atrăgând în această mișcare masivă și elevi, părinți și profesori de pretutindeni. De ani, colegiul nostru este părtaș la acest mod inedit de educație ecologică, cunoscut la nivel național ca Let's Do It, Romania! Ca urmare, de ziua curățeniei, ieri, sâmbătă, elevi și profesori CTSM au profitat de ziua însorită și au participat, în zona ce duce spre ștrandul orașului Codlea, la o acțiune de strângere a deșeurilor. Concluzia zilei de ieri? Let's Do It, CTSM!


Prima zi de școală10 septembrie 2018

Azi, 10 septembrie 2018, ora 11, Colegiul Tehnic "Simion Mehedinți" a dat startul unui nou an școlar: 2018 - 2019. A fost, bineînțeles, bucuria revederii cu cei dragi, elevi și profesori deopotrivă. Au fost însă și emoțiile celor care, în calitate de boboci de clasa a IX-a, liceu și școală profesională, au pășit pentru prima oară pragul școlii noastre. Cadrul festiv a fost inaugurat de doamna director Itigan Cătălina care și-a exprimat, în mod firesc, dorința pentru un an școlar mai bun decât cel precedent. După binecuvântarea părintelul Tâlvăr Lucian și alocuțiunea viceprimarului Câmpeanu Paul, doamna director-adjunct Popa Crina a dat citire claselor, pe care apoi le-a îndrumat către săli pentru prima oră de dirigenție.

UN NOU AN ȘCOLAR PLIN DE BUCURII ȘI SPOR!

x
Acest site foloseste cookie-uri pentru determinarea numărului de utilizatori. Detalii. Este în regulă!